Meestal binnen 1 werkdag geleverd

Gratis verzending vanaf €50

Retourneren binnen 30 dagen

De beste spa winkel in NL

Nieuwstaat gebruikte spa’s met garantie.

Spacuzzi heeft een sterk wisselend aanbod in gebruikte spa’s. Als u een gebruikte spa koopt bij Spacuzzi, dan kunt u er zeker van zijn dat de spa van nieuwe onderdelen is voorzien. Op al onze gebruikte spa’s geven wij daarom een garantieperiode van 6 maanden.
Met een gebruikte spa van Spacuzzi heeft u de zekerheid van een nieuwstaat spa tegen lage kosten. Wij adviseren u bij de aankoop en ook na de aankoop is onze jarenlange ervaring uw voordeel. Wij verzorgen tevens het spa onderhoud en de installatie van uw spa. In onze showroom kunt u onze spa’s zien en ervaren.

Spa marktplaats

Lage prijzen, 12 maanden garantie, gratis plaatsing & installatie

Tweedehands spa kopen

Spacuzzi heeft een sterk wisselend aanbod in tweedehands spa’s. Wilt u een tweedehands spa kopen? Dan kunt u er bij Spacuzzi zeker van zijn dat de spa professioneel is nagekeken door spa-specialisten. Op al onze tweedehands spa’s bieden wij daarom zelfverzekerd 12 maanden garantie.

Met een tweedehands spa’s bij Spacuzzi heeft u de zekerheid van een nieuwstaat spa tegen lage kosten. Laat u altijd adviseren door vakmensen als u een goedkope tweedehands spa koopt. U kunt tevens na de aankoop van een tweedehands spa gebruik maken van ons jarenlange ervaring op het gebied van spa’s.

De waardering van spacuzzi.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 108 reviews.