Meestal binnen 1 werkdag geleverd

Gratis verzending vanaf €50

Retourneren binnen 30 dagen

De beste spa winkel in NL

Een passie voor spa’s, al meer dan 20 jaar!

“Zo’n bad willen wij hebben!” Dat was in 2002 de beweegreden om op zoek te gaan naar een verkopende partij. Dit bleek daarentegen zo makkelijk nog niet, gezien deze massagebaden destijds alleen in Amerika werden aangeboden en geproduceerd. Na een reis naar een willekeurige spa fabrikant in California & Tennessee, en een persoonlijke spa ervaring op locatie, werd het al snel duidelijk dat een spa onmisbaar was in ons leven. Deze levensveranderende ervaring wilden wij ook graag overbrengen naar anderen, wat geresulteerd heeft in het ontstaan van een familiebedrijf: Spacuzzi B.V.. Het online warenhuis van spa’s en toebehoren.

Inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend wellness bedrijf en de groei heeft het bedrijfskarakter nooit veranderd. Spacuzzi gaat nog altijd persoonlijk te werk, want het familiare karakter van toen, staat bij Spacuzzi nog steeds voorop.

fabrikant tot eigenaar

Van fabrikant tot eindgebruiker

Voorafgaand aan de zoektocht naar spa fabrikanten en leveranciers is er een selectieproces bepaald om het meest moderne, betaalbare & kwalitatief sterke assortiment samen te kunnen stellen. Inmiddels heeft Spacuzzi een ruim netwerk van de beste fabrikanten en leveranciers beschikbaar om zodoende betaalbare kwaliteit spa’s en toebehoren te kunnen vertegenwoordigen.

Alle prijsklassen, alle formaten. Van extreem zuinig tot meest geavanceerd. Altijd een spa die bij u past.

Hét online warenhuis van spa’s en toebehoren

Alles voor spa’s. Dat is het kenmerk van Spacuzzi. Met meer dan 1.300 spa producten, onderverdeeld vanuit 27 merken, heet Spacuzzi het grootste online aanbod van Europa. Denk hierbij aan spa’s, spa onderdelen, spa onderhoudsproducten en spa accessoires.

Ook kunt u bij Spacuzzi terecht spa onderhoud, spa reparatie, spa verhuizing, spa totaalconcepten (inbouw of dakterras) en doorlopende abonnementen op spa producten of onderhoudsdiensten.

Spa expertise sinds 2003

Al sinds 2003 actief in de wellness branche en importeert al jaren spa’s & spa onderdelen naar Europa.Een bloeiend familiebedrijf met een lust voor het overbrengen van effectieve ontspanning: hydrotherapie door spa’s.

Amerikaanse kwaliteit

Spacuzzi biedt uitsluitend kwaliteit spa’s aan van gerenommeerde fabrikanten en leveranciers. Onze spa’s staan bekend om de voortreffelijke ontwerpen, hoogwaardige afwerkingen en lange levensduur van de gebruikte materialen.

Advies op maat

Het vinden van een spa die voldoet aan uw wensen is niet altijd makkelijk. Laat onze spa specialisten het voorwerk doen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste spa. Vraag vrijblijvende advies aan of doe de spa test voor advies op maat.

Het grootste aanbod

Met ruim 1.300 spa producten van 27 bekende merken is Spacuzzi het grootste platform voor spa’s en spa onderdelen. Denk hierbij aan spa’s, spa onderdelen, spa onderhoudsproducten, spa accessoires en onderhouds- en verhuisdiensten.

Eigen spa servicedienst

Is uw spa toe aan onderhoud? Spacuzzi helpt u graag snel weer op weg. Bij Spacuzzi werken ervaren spa monteurs, die naast regulier spa onderhoud ook veel ervaringen hebben met allerlei soorten reparaties en storingen.

150 m2 showroom

Liever een gezicht bij uw advies? Ervaar zelf spa’s in onze showroom in Rijen. Enkele spa modellen uit het assortiment zijn hier uitgestald u bent natuurlijk van harte welkom om deze te komen bekijken. Graag wel van te voren een afspraak inplannen, zodat wij u alle persoonlijke aandacht kunnen geven.

De waardering van spacuzzi.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 108 reviews.