Bedieningspanelen en displays

Een spa bedieningspaneel is een paneel met drukknoppen of een touchscreen dat informatie doorstuurt naar het besturingssysteem van de spa. De control bestuurt na ontvangst van deze informatie de waterpomp(en), luchtpomp, verwarming, verlichting en instellingen van de spa.

Spa bedieningspaneel kopen

Een spa bedieningspaneel staat direct in verbinding met de control box en biedt de mogelijkheid om de spa te bedienen. Naast het bedienen van de pompen snelheden, temperatuurregelaars en modus functies, bieden veel hedendaagse spa toppanelen ook functies als WiFi-verbindingen, meertalige ondersteuningen, touch-mogelijkheden om uw eigen persoonlijke moment in bad te garanderen. En dit alles met de beste sturingstechnologie voor bubbelbaden in combinatie met LCD-kleurendisplays, zichtbare gebruiksvriendelijke pictogrammen en voorgeprogrammeerde knoppen. Volledig en perfect verwerkt op de rand van de spa.
Weet u niet precies welk bedieningspaneel u precies nodig heeft? Stuur dan een foto van uw spa of huidige bedieningspaneel naar onze spa-specialisten.

De waardering van spacuzzi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 97 reviews.
X