Blowers

Spa blowers voegen lucht toe aan het water van de spa met als doel om de harde waterstralen zachter op de huid te laten aanvoelen. U kunt een spa blower individueel inschakelen om zodoende te zorgen voor een ontspannende massage ervaring.

Bovenkant

Soort Bedieningspaneel

Spa blower kopen

Zonder spa blower of luchtpomp kunt u niet heerlijk bubbelen in uw spa of spa. Na verloop van tijd kan een spa blower kapot gaan. Een spa blower is zelden gebonden aan een merk spa of spa. Vaak zijn spa blowers universele producten welke simpel vervangen kunnen worden. Balboa, Davey en Gecko of andere besturingssystemen maken allemaal gebruik van standaard luchtpompen/blowers. Heeft u een spa luchtpomp nodig? Spa Bekijk dan onze hoogwaardige selectie van de meest populaire air blowers.

Welke spa blower is geschikt?

Spa blowers vaak universele producten. Wel worden spa blowers in de markt vaak onder verschillende merken en types verkocht. Uiteindelijk zijn er slechts een paar merken en types in de markt. Om er zeker van te zijn dat u de luchtpomp vind die u nodig heeft, bekijk dan het wattage van uw huidige (defecte) spa blower of het aantal PK’s. Komt u er niet uit? Stuur ons dan even een foto van de spa blower, dan kunnen wij u direct helpen.

De waardering van spacuzzi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 97 reviews.
X