Cover onderhoud

Reinig, herstel en bescherm uw spa-cover tegen weersinvloeden, bleken en verkleuren om de levensduur te verlengen. Hieronder vindt u de meest populaire reinigers voor uw spa cover.

Bovenkant

Soort Bedieningspaneel

Spa cover schoonmaken

Vaak staat een spa in de buitenlucht en moet het alle weersomstandigheden doorstaan. De cover, oftewel afdekhoes, biedt naast de nodige isolatie ook bescherming van de spa. Deze wordt dan ook het snelst aangetast door condens van het warme spa water en klimaatwisselingen van buitenaf. De meeste cover hoezen zijn gemaakt van vinyl en hiermee gevoelig voor UV-straling. Als u de cover niet goed onderhoud, is het slechts een kwestie van tijd dat deze vervangen moet worden en de nieuwwaarde is gemiddeld €550,-.

Cover schade beperken

De meest populaire variant voor het reinigen van uw spa cover is Leisure Time™ Cover Care & Conditioner en deze haalt gemakkelijk het vuil weg, herstelt eventuele haarscheurtjes in het vinyl en beschermd de cover tegen weersinvloeden, verkleuren en bleken. De waterdruppels van de regen glijden eraf en voorziet het vinyl van een UV-bescherming. Daarnaast is de cover care & conditioner ook te gebruiken voor andere vinyl oppervlakken zoals auto-interieurs, boten, spa covers en tuinmeubilair.

De waardering van spacuzzi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 99 reviews.
X