Over Spacuzzi

Wellness van de bovenste plank.

Spacuzzi gelooft in expertise. In kennis en specialisme. Het leveren van de hoogste kwaliteit, persoonlijke service en snelle levering. Nét dat stapje extra doen. Dat is waar wij bij Spacuzzi voor staan. Met ruim tien jaar ervaring in het wellness topsegment streven we naar het overbrengen van de meest effectieve ontspanningstherapie: de kracht van Amerikaanse spas.

Áltijd een spa die bij u past.

Spacuzzi is opgericht met een onvoorwaardelijke passie voor spas. Voorafgaand aan de zoektocht naar fabrikanten in Amerika is een selectieproces bepaald om het meest kwalitatieve assortiment samen te stellen. Inmiddels heeft Spacuzzi een ruim netwerk van de beste Amerikaanse fabrikanten beschikbaar in de markt om zodoende de meest kwalitatieve spas te kunnen vertegenwoordigen. Alle prijsklassen, alle formaten. En van extreem zuinig tot meest geavanceerd. Een spa die bij u past voor optimale gezondheid en relaxatie.

Wij hebben maar één doel hoog in het vaandel staan: u tevredenstellen met uw aankoop. 

Liever een gezicht bij uw advies?

Kom gerust langs in ons magazijn. Wij helpen u graag zes dagen per week bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen.