Wit Hydroair Standard Spa Jet Frontje

Wit Hydroair Standard Spa Jet Frontje

Een spa jet, of water inspuiter, is een sproeikop voor de jacuzzi waar water doorheen wordt gespoten. Deze jacuzzi onderdelen kunnen verslijten of losraken door wrijvingen van bijvoorbeeld water, maar gemakkelijk en snel vervangen worden.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

€ 11,00
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

De Hydroair Standard Spa Jet Frontje is een sproeikop waar water doorheen wordt gespoten. Door de werking van deze spa jets worden deze onderdelen ook wel spa water inspuiters of spa waterjets genoemd. Deze spa jets zitten altijd in de kuip van de jacuzzi gemonteerd. De kracht waarmee het water door de spa jets heen gespoten wordt, is altijd afhankelijk van het aantal pompen en het aantal jets per pomp van uw jacuzzi. Jets zijn er in veel verschillende soorten en maten, deze zorgen ieder voor een andere massage. Verder kunnen spa jets na verloop van tijd aangetast worden door het chloorgebruik in uw jacuzzi. Hierdoor kunnen spa jets afbreken of losraken en wellicht schade veroorzaken in uw jacuzzi. Wij raden daarom altijd aan om uw spa jets te laten controleren na 2 tot 4 jaar en eventueel te laten vervangen.

Specificaties

Merk Hydroair
Kleur Wit
Ontwikkeld voor Het meest gevonden op commerciële, semi-commerciële en domestic-serie of ingebouwde hot tubs. Ook toepasbaar op enkele houten en gunite spas en in andere gevallen op bad systemen
Verbindingen Fijn schroefdraad
Aanvullende informatie Centrum mondstuk is in het bezit van een verwijderbare schroef in de ring . U kunt de stroming van het water direct naar de positie van uw keuze. Gatmaat 64 mm.
Diameter open gat 20 mm

Vragen over dit product?

* Vereiste velden