Waterway 56-frame Spa Waterpomp 3 PK (1 snelheid)

Waterway 56-frame Spa Waterpomp 3 PK (1 snelheid)

De Waterway 56-frame Spa Waterpomp 3 PK (1 snelheid) is een pomp die het water door de leidingen en jets van uw jacuzzi spuit en er vervolgens voor zorgt dat het water in uw jacuzzi in beweging blijft. Het water blijft hierdoor schoner.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

Download alle informatie over onze montagedienst
€ 375,00
€ 375,00
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

De Waterway 56-frame Spa Waterpomp 3 PK (1 snelheid) is een waterpomp die het water door de leidingen en jets van uw jacuzzi spuit. De spa waterpomp zorgt ervoor dat u een aangename massage krijgt op uw lichaam en houdt u het water in uw jacuzzi langer in topconditie. Daarnaast kan een spa waterpomp ook gebruikt worden voor de water circulatie in de jacuzzi. Sommige jacuzzi’s hebben hier aparte spa circulatiepompen voor. Met het nodige onderhoud kan een spa waterpomp gemiddeld 8 tot 10 jaar meegaan. Wij adviseren daarom altijd om uw spa waterpomp te laten onderhouden door een monteur.

Spa watercirculatie
Een spa waterpomp zorgt er dus dat het water in uw jacuzzi in beweging blijft, waardoor het veel schoner blijft. In stilstaand water krijgen schimmels, bacteriën en algen namelijk veel meer kans om zich te ontwikkelen.

Spa waterreiniging
Naast watercirculatie zorgt een spa waterpomp ervoor dat vuil uit het water van uw jacuzzi gefilterd wordt. Het water wordt door de spa waterpomp in de filter gezogen waar zelfs het kleinste vuil achterblijft, waarna het gereinigde water weer wordt terug gepompt in de jacuzzi.

Spa waterpomp kopen
Bij Spacuzzi.nl vindt u diverse spa waterpompen, zoals spa circulatiepompen, spa luchtpompen en spa massagepompen. Indien u vragen heeft over een specifieke spa waterpomp, neem dan gerust contact op met één van onze spa-specialisten.

Specificaties

Merk Waterway
Ontwikkeld voor Waterpomp
Lengte 430 mm
Hoogte 240 mm
Diepte 200 mm
Volt 230
Hertz 50
Amps 12,3-12,8 amps
Pomp aansluiting Artesian, Artesian Island Spas amongst others. (Although listed on the Artesian website as a 4.8bhp, and indeed they are correct, our 3HP Pomp met één aandrijving Waterway pump shown here has a 5HP wet end. If you combine this with the power ratings of th
Frame 56
Kilowatt 2,25 KW
PK motor 3,21 PK
PK roterend onderdeel 5 PK
Aandrijving 1 snelheid

Vragen over dit product?

* Vereiste velden