Spa pomp water afsluit onderdeel (38 mm)

Spa pomp water afsluit onderdeel (38 mm)

Het Spa pomp water afsluit onderdeel (38 mm) helpt u bij het afsluiten van de waterstroom van uw jacuzzi vanuit de waterpomp. Indien u opzoek bent naar een specifiek onderdeel, neem dan gerust contact op.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

Download alle informatie over onze montagedienst
€ 14,95
€ 14,95
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Een spa waterpomp is een pomp die het water door de leidingen en jets van uw jacuzzi spuit. De spa waterpomp zorgt ervoor dat u een aangename massage krijgt op uw lichaam en houdt u het water in uw jacuzzi langer in topconditie. Daarnaast kan een spa waterpomp ook gebruikt worden voor de water circulatie in de jacuzzi. Sommige jacuzzi’s hebben hier aparte spa circulatiepompen voor. Met het nodige onderhoud kan een spa waterpomp gemiddeld 8 tot 10 jaar meegaan. Wij adviseren daarom altijd om uw spa waterpomp te laten onderhouden door een monteur.

Spa watercirculatie

Een spa waterpomp zorgt er dus dat het water in uw jacuzzi in beweging blijft, waardoor het veel schoner blijft. In stilstaand water krijgen schimmels, bacteriën en algen namelijk veel meer kans om zich te ontwikkelen.

Spa waterreiniging

Naast watercirculatie zorgt een spa waterpomp ervoor dat vuil uit het water van uw jacuzzi gefilterd wordt. Het water wordt door de spa waterpomp in de filter gezogen waar zelfs het kleinste vuil achterblijft, waarna het gereinigde water weer wordt terug gepompt in de jacuzzi.

Spa waterpomp kopen

Bij Spacuzzi.nl vindt u diverse spa waterpompen, zoals spa circulatiepompen, spa luchtpompen en spa massagepompen. Indien u vragen heeft over een specifieke spa waterpomp, neem dan gerust contact op met één van onze spa-specialisten.

Specificaties

Merk Magic Plastics
Kleur Wit
Materiaal PVC kunststof
Afmeting poort A 38 mm

Vragen over dit product?

* Vereiste velden