Bedieningspanelen en displays
Bedieningspanelen en displays

Bedieningspanelen en displays

Een jacuzzi bedieningspaneel is een paneel met drukknoppen of een touchscreen dat informatie doorstuurt naar het besturingssysteem van de jacuzzi. De control bestuurt na ontvangst van deze informatie de waterpomp(en), luchtpomp, verwarming, verlichting en instellingen van de jacuzzi.

Totaal 99 resultaten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Totaal 99 resultaten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Spa bedieningspaneel kopen

Een spa bedieningspaneel staat direct in verbinding met de control box en biedt de mogelijkheid om de spa te bedienen. Naast het bedienen van de pompen snelheden, temperatuurregelaars en modus functies, bieden veel hedendaagse spa toppanelen ook functies als WiFi-verbindingen, meertalige ondersteuningen, touch-mogelijkheden om uw eigen persoonlijke moment in bad te garanderen. En dit alles met de beste sturingstechnologie voor bubbelbaden in combinatie met LCD-kleurendisplays, zichtbare gebruiksvriendelijke pictogrammen en voorgeprogrammeerde knoppen. Volledig en perfect verwerkt op de rand van de jacuzzi.

Weet u niet precies welk bedieningspaneel u precies nodig heeft? Stuur dan een foto van uw spa of huidige bedieningspaneel naar onze spa-specialisten.