Filters
Filters
Reset Filter

Totaal 93 resultaten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Totaal 93 resultaten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Spa filter kopen?


De gemiddelde levensduur van een filter(s) voor uw spa, jacuzzi of bubbelbad is gemiddeld drie tot zes maanden. Een spa filter zuivert uw water doordat deze allerlei vuil en bacteriën opvangt. Het is daarom erg belangrijk om uw jacuzzi filter regelmatig en zorgvuldig te reinigen. De hoge temperatuur van het water trekt veel bacteriën aan, een goede spa filtratie is daarom van essentieel belang om verantwoord te genieten van uw spa. Uw spa filter niet gevonden? Neem gerust contact op met onze spa-specialisten voor het vinden van het juiste jacuzzi filter.

Bekijk ook eens onze spa filter schoonmaak accessoires. Deze accessoires zorgen ervoor dat u, uw spa filter(s) gemakkelijker kunt reinigen en langer kunt gebruiken.

Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste filter. Bovenstaand vindt u een handige tool waarbij u de afmetingen van uw filter kan in voeren, hiermee heeft u snel het juiste filter gevonden. Bekijk van te voren of u een dichte filter met schroefdraad heeft, een open filter zonder schroefdraad en of dit schroefdraad fijn of grof is.