Spa filter Darlly SC777

Spa filter Darlly SC777

De Spa filter Darlly SC777 zuivert het water van de jacuzzi en vangt het vuil op waardoor het water schoon blijft. Geschikt voor onder andere Cal Spa's, Leisurebay Spa's, MAXX Spa's.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

Download alle informatie over onze montagedienst
€ 54,95
€ 54,95
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Een jacuzzi filter is een speciaal filter gemaakt van plastic en papieren lamellen. Een filter zuivert het water van de jacuzzi en vangt het vuil op waardoor het water schoon blijft. Daardoor is een filter een bron van allebei bacteriën en vuil. Het is essentieel om een filter wekelijks schoon te maken, en wij raden u aan om een filter elke drie maanden te vervangen. Als u dit niet doet, kan het water vuil en troebel worden en dit kan gevolgen hebben voor uw gezondheid. Daarom is een jacuzzi filter één van de belangrijkste Onderdelen van uw jacuzzi. Wij raden daarom altijd aan om uw filter op tijd schoon te maken en te vervangen. Er zijn verschillende manieren om een filter schoon te maken, zoals bijvoorbeeld afspuiten met de tuinslang of onder de kraan afspoelen. U kunt uw filter tevens grondig reinigen door spa reinigingsproducten te gebruiken als Filter Clean van Leisure Time.

Wat is de juiste filter voor uw jacuzzi?

Er zijn veel verschillende merken en typen filters. Het kan daarom lastig zijn voor u om de juiste filter te vinden. Op deze pagina vindt u een handige tool waarbij u de afmetingen van uw filter in kan voeren. Zo heeft u snel de juiste filter gevonden. Let wel altijd op of u een dichte filter heeft met schroefdraad of een open filter zonder schroefdraad. In het schroefdraad zitten ook verschillen, namelijk fijn schroefdraad of grof schroefdraad. Hiervoor adviseren wij u om de specificaties van de filter op deze pagina te bekijken.

Bent u toch niet zeker of u de juiste filter heeft gevonden? Neem dan gerust contact op met één van onze spa specialisten.

Specificaties

Filter Merk Darlly
Geschikt voor o.a. Cal Spas, Leisurebay, MAXX Spas
Lengte (afgrond voor zoekmachine) 37,5 cm
Diameter (afgerond voor zoekmachine) 13,5 cm
Exacte lengte 37,50 cm
Exacte diameter 13,50 cm
Bovenkant 5 cm opening
Onderkant 5 cm opening
Unicel code C-5374
Pleatco code PLBS75
Filbur code FC-2971
Darlly code SC777
Darlly code 2 50651

Vragen over dit product?

* Vereiste velden