Spa Cover Donker Grijs-150 x 200 cm

Spa Cover Donker Grijs-150 x 200 cm

De spa cover (spa afdek deksel) is een afdekking die op elke jacuzzi hoort te liggen. Deze is gemaakt van gesealde isolatieplaten met daar omheen een skai-leren hoes. Hierdoor zorgt de cover ervoor dat de warmte in de jacuzzi blijft en dat de jacuzzi goed geïsoleerd blijft.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

€ 399,00
Advies nodig? Vraag informatie aan.

Omschrijving

De spa cover (spa afdek deksel) is een afdekking die op elke jacuzzi hoort te liggen. Deze is gemaakt van gesealde isolatieplaten met daar omheen een skai-leren hoes. Hierdoor zorgt de spa cover ervoor dat de warmte in de jacuzzi blijft en dat de jacuzzi goed geïsoleerd blijft. Dit heeft dan weer positieve gevolgen voor uw stroomverbruik omdat u geen onnodige warmte verliest uit de jacuzzi. Verder zorgt de spa cover er ook voor dat er geen vuil in het water van de jacuzzi komt. Zo blijft het water langer schoon en hoeft u uw water minder vaak te verversen. Door middel van handige slotjes voorkomt u dat er ongewenste personen of kinderen in de jacuzzi kunnen stappen en voorkomt u op deze manier het ontstaan van onveilige situaties.

Eigenschappen

 • Heat seal over de gehele lengte van het coverscharnier
 • Vervaardigd uit 1 kg isolatiemateriaal
 • Aflopende dikte aflopende dikte van 10 cm naar 6,5 cm
 • Vacuüm-geseald in plastic wat door verhitting volledig wordt afgesloten
 • Voorzien van twee versterkte handvatten
 • Verpakt in kartonnen dozen

 • Wanneer is uw jacuzzi toe aan een nieuwe spa cover?

  Hieronder vindt u een aantal kenmerken waar u aan kan zien dat de spa cover aan vervanging toe is.
 • De spa cover is erg zwaar en is bijna niet meer op te tillen. Op dit moment zijn de isolatieplaten volgezogen met water en heeft de spa cover niet meer de originele isolatiewaarden. Dit heeft als gevolg warmteverlies en dus indirect een hoger stroom verbruik.
 • Het skai-leer is gescheurd en uitgedroogd. Wanneer het skai-leer gescheurd en/of uitgedroogd is, is de spa cover vaak niet goed onderhouden met spa cover shine of het is ouderdom van de spa cover. Door deze scheuren in de spa cover verliest de jacuzzi warmte en zorgt dit er ook weer voor dat er meer stroom verbruikt wordt. Ook kan er door deze scheuren vuil van buitenaf in de jacuzzi terechtkomen.
 • De isolatieplaten in de spa cover zijn gebroken. Dit zorgt ervoor dat de isolatieplaten hun werk niet meer goed kunnen doen en er dus extra warmte verloren gaat. Deze warmte verdwijnt tussen de platen en verdampt uit de jacuzzi. Dit zorgt uiteraard ook weer voor een hoger stroomverbruik.

 • Wij raden u af om voor goedkope covers te kiezen die op het internet in omloop zijn. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben een grote voorraad met circa 200 tot 300 spa covers voor veel verschillende hoogwaardige spa-merken, waaronder: Sundance, Jacuzzi, HotSpring, Arctic, Caldera, Artesian, Vita, Hydropool, evenals vele universele maten. Heeft u vragen over spa spa covers? Neem dan gerust contact op met één van onze spa specialisten.

  Specificaties

  gewenste afmeting 150 x 200 cm
  Ontwikkeld voor Universeel
  Kleuren Donker grijs of Chocolade bruin

  Vragen over dit product?

  * Vereiste velden