Spa aanbod

Ervaar de kwaliteit van Amerikaanse spa’s

Voorkom waterproblemen, lekkages, terugkerende vervanging van onderdelen, hoge stroomkosten en een korte levensduur. Kies voor een Amerikaanse spa en geniet zorgeloos. Met ruim 10 jaar ervaring in het wellness topsegment streven wij bij Spacuzzi naar het overbrengen van de meest effectieve ontspanning: hydrotherapie door Amerikaanse spa's.

Door specifieke delen van uw lichaam met warm water te masseren, wordt ontspanning van uw spieren en transpiratie gestimuleerd. Uw lichaam ontdoet zich op deze manier van toxische stoffen en verbetert uw gezondheid.

Altijd een spa die bij u past

Ons assortiment is opgebouwd uit instap modellen tot uiterst geavanceerde modellen met de volgende merken: Four Winds Spas, Artesian Spas en Villeroy & Boch Whirlpools.

Vindt u in ons assortiment geen spa die bij u past? Neem dan contact op met één van onze spa-specialisten om uw droomspa te personaliseren! Óf bekijk onze nieuwstaat gebruikte spa's met garantie die zijn opgekocht of wegens inruil verkregen.

 Bekijk alle spa’s
 
Van basis tot uiterst geavanceerd

Op zoek naar luxe? Of toch liever een instapmodel met ontspannende functies? Van beide een beetje misschien? Wij willen u graag een handje helpen bij het vinden van uw droomspa.

Vragen over onze spa’s?

* Vereiste velden

* Vereiste velden

Hulp bij uw spa keuze

Wij leggen ons al ruim 10 jaar toe op het zo goed mogelijk aanbieden van Amerikaanse spa's. Wij kopen namelijk direct in bij onze fabrikant. Dit zorgt ervoor dat wij altijd een spa kunnen leveren die aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact op om u te laten adviseren door één van onze spa-specialisten.

Toch liever een gezicht bij uw advies?

Een greep van ons assortiment staat uitgestald in onze 100m²+ showroom in Waalwijk. Wanneer u liever fysiek advies ontvangt, wat meer informatie nodig heeft of gewoon een kijkje wilt komen nemen, dan bent u natuurlijk van harte welkom.