SmartRail Spa Veiligheidssteun

SmartRail Spa Veiligheidssteun

De SmartRail veiligheidssteun maakt, ongeacht de opstelling van de spa, het in- en uitstappen van de spa een stuk veiliger en gemakkelijker.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

€ 179,95
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Altijd grote voorraad

Omschrijving

De bevestigingsbeugel kan worden gedraaid zodat de SmartRail zowel op vrijstaande spa's kan worden gemonteerd, als rechtstreeks op het terras bij ingebouwde spa's. Geen enkele spa zou het zonder deze belangrijke veigligheidsaccessorie moeten stellen. Ongeacht de opstelling van de spa, de SmartRail veiligheidssteun maakt het in- en uitstappen van de spa een stuk veiliger en gemakkelijker. De bevestigingsbeugel kan worden gedraaid zodat de SmartRail zowel op vrijstaande spa's kan worden gemonteerd, als rechtstreeks op het terras bij verzonken spa's. Geen enkele spa zou het zonder deze belangrijke veiligheidsaccessoires moeten stellen.

Zwarte antislip schuimrubber grip. Te combineren met SmartStep, SmartStep Junior en DuraStep. Binnen enkele minuten te installeren. Kan zowel op vrijstaande spa's als rechtsreeks op het terras worden gemonteerd. Roteerbare bevestigingsbeugel met 12 schroeven in zwart aluminium.

Specificaties

Merk Leisure Concepts
Breedte 35 cm
Hoogte 60 cm
Diameter 6 cm
Materiaal Aluminium met zwarte poedercoating

Vragen over dit product?

* Vereiste velden