Mazzei Spa Ozonator Injector

Mazzei Spa Ozonator Injector

Een vacuümsysteem voor de aanzuiging en injectie van ozon in uw spa water.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

Download alle informatie over onze montagedienst
€ 60,95
€ 60,95
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Een spa ozonator is een elektronisch apparaat wat ozongas genereert en ervoor zorgt dat ozongas aan het water van uw jacuzzi wordt toegevoegd. Ozongas zorgt voor desinfectie van het water in uw jacuzzi. Ozongas dood allerlei bacteriën en micro-organismen, maar ook andere schimmels en virussen. Daarnaast heeft het een oxiderende werking en breekt het afvalstoffen af, zoals urine, huid resten, crème/haargel, zonnebrand crème en huidvocht. Kortom, het zorgt voor sprankelend en reukloos water en worden irritaties aan ogen en slijmvliezen op deze manier vermeden. Verder hoeft u met het gebruik van een spa ozonator het chloorgehalte van uw jacuzzi tot het minimum te beperken. Zoals u wellicht begrijpt uit het bovenstaande is een spa ozonator van essentieel belang voor uw persoonlijke hygiëne en gezondheid. Wij adviseren daarom altijd uw spa ozonator tijdig te vervangen, aangezien deze een beperkte levensduur heeft.

Wanneer moet een spa ozonator vervangen worden?

De levensduur van een spa ozonator is ongeveer 1,5 tot maximaal 2 jaar. Na het einde van deze periode dient deze altijd vervangen te worden. Deze periode varieert en is afhankelijk van de kwaliteit en gemaakte uren van de spa ozonator. Als u dit niet doet, gaat dit ten koste van de desinfecterende werking en de waterkwaliteit van uw jacuzzi. Dit zal dan gecompenseerd moeten worden met andere waterbehandelingsproducten, zoals extra chloor.

Spa ozonator kopen

Bij Spacuzzi.nl vindt u diverse spa ozonators, zoals van de merken Del, ACC, Mazzei en Waterway. Indien u vragen heeft over een specifieke spa ozonator, neem dan gerust contact op met één van onze spa-specialisten.

Specificaties

Merk Mazzei
Ontwikkeld voor Alle jacuzzi's met een Venturi-systeem. Kan tevens worden gebruikt bij Spaform, Aegean, Leisurerite, Leisure Bay, Hotspring, Sundance, Marquis, Master Spa, Signature, Southwest Spas, Hydrospa, Hydropool, QCA, Sunset, Sunrise, Sunbelt, Beechcoomber, LA Spas, Dimension 1, Saratoga, Emerald Spa, Sapphire Spas, en meer.
Lengte 150 mm
Diameter 75 mm
Aanvullende informatie Het bovenste gedeelte is los te halen om het schoon te kunnen maken. Dit dient altijd jaarlijks gedaan te worden.

Vragen over dit product?

* Vereiste velden