LX WP300-II Spa Waterpomp 3 PK (2 snelheden)

LX WP300-II Spa Waterpomp 3 PK (2 snelheden)

De LX WP300-II Spa Waterpomp 3 PK (2 snelheden) spuit die het water door de leidingen en jets van uw jacuzzi en zorgt er vervolgens voor dat het water in uw jacuzzi in beweging blijft. Het water blijft hierdoor schoner.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

Download alle informatie over onze montagedienst
€ 313,00
€ 313,00
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

De LX WP300-II Spa Waterpomp 3 PK (2 snelheden) is een waterpomp die het water door de leidingen en jets van uw jacuzzi spuit. De spa waterpomp zorgt ervoor dat u een aangename massage krijgt op uw lichaam en houdt u het water in uw jacuzzi langer in topconditie. Daarnaast kan een spa waterpomp ook gebruikt worden voor de water circulatie in de jacuzzi. Sommige jacuzzi’s hebben hier aparte spa circulatiepompen voor. Met het nodige onderhoud kan een spa waterpomp gemiddeld 8 tot 10 jaar meegaan. Wij adviseren daarom altijd om uw spa waterpomp te laten onderhouden door een monteur.

Spa watercirculatie
Een spa waterpomp zorgt er dus dat het water in uw jacuzzi in beweging blijft, waardoor het veel schoner blijft. In stilstaand water krijgen schimmels, bacteriën en algen namelijk veel meer kans om zich te ontwikkelen.

Spa waterreiniging
Naast watercirculatie zorgt een spa waterpomp ervoor dat vuil uit het water van uw jacuzzi gefilterd wordt. Het water wordt door de spa waterpomp in de filter gezogen waar zelfs het kleinste vuil achterblijft, waarna het gereinigde water weer wordt terug gepompt in de jacuzzi.

Spa waterpomp kopen
Bij Spacuzzi.nl vindt u diverse spa waterpompen, zoals spa circulatiepompen, spa luchtpompen en spa massagepompen. Indien u vragen heeft over een specifieke spa waterpomp, neem dan gerust contact op met één van onze spa-specialisten.

Specificaties

Merk LX
Ontwikkeld voor Circulatiepomp
Lengte 435 mm
Hoogte 235 mm
Diepte 200 mm
Aanvullende informatie Chinese Spas, Coasts, sommige Jacuzzi modellen, en meer.
Volt 230
Hertz 50
Pomp aansluiting Chinese Spas, Coasts, sommige Jacuzzi modellen, en meer.
Frame 56
Kilowatt 2,2 KW
Aandrijving 2 snelheden
Amps laag 3,2 amps
Amps hoog 10 amps
Toeren per minuut laag 1450

Vragen over dit product?

* Vereiste velden