LX LP300 Spa Waterpomp 3 PK (1 snelheid)

LX LP300 Spa Waterpomp 3 PK (1 snelheid)

De 3,0 PK LX LP300 Spa Circulatiepomp (1 snelheid) is een pomp die het water door de leidingen en jets van uw jacuzzi spuit en er vervolgens voor zorgt dat het water in uw jacuzzi in beweging blijft. Het water blijft hierdoor schoner.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

Download alle informatie over onze montagedienst
€ 229,00
€ 229,00
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

De LX LP300 Spa Waterpomp 3 PK (1 snelheid) is een waterpomp die het water door de leidingen en jets van uw jacuzzi spuit. De spa waterpomp zorgt ervoor dat u een aangename massage krijgt op uw lichaam en houdt u het water in uw jacuzzi langer in topconditie. Daarnaast kan een spa waterpomp ook gebruikt worden voor de water circulatie in de jacuzzi. Sommige jacuzzi’s hebben hier aparte spa circulatiepompen voor. Met het nodige onderhoud kan een spa waterpomp gemiddeld 8 tot 10 jaar meegaan. Wij adviseren daarom altijd om uw spa waterpomp te laten onderhouden door een monteur.

Spa watercirculatie
Een spa waterpomp zorgt er dus dat het water in uw jacuzzi in beweging blijft, waardoor het veel schoner blijft. In stilstaand water krijgen schimmels, bacteriën en algen namelijk veel meer kans om zich te ontwikkelen.

Spa waterreiniging
Naast watercirculatie zorgt een spa waterpomp ervoor dat vuil uit het water van uw jacuzzi gefilterd wordt. Het water wordt door de spa waterpomp in de filter gezogen waar zelfs het kleinste vuil achterblijft, waarna het gereinigde water weer wordt terug gepompt in de jacuzzi.

Spa waterpomp kopen
Bij Spacuzzi.nl vindt u diverse spa waterpompen, zoals spa circulatiepompen, spa luchtpompen en spa massagepompen. Indien u vragen heeft over een specifieke spa waterpomp, neem dan gerust contact op met één van onze spa-specialisten.

Specificaties

Merk LX
Ontwikkeld voor Circulatiepomp
Lengte 400 mm
Hoogte 205 mm
Diepte 205 mm
Aanvullende informatie Chinese Hot Tubs, AMC Winer Spas, DanZ Spas, Spa Serve, Trade Price Hot Tubs, UK Hot Tubs. Deze pomp als een booster pomp gebruikt.
Volt 230
Hertz 50
Amps 13 amps
Pomp aansluiting Chinese Hot Tubs, AMC Winer Spas, DanZ Spas, Spa Serve, Trade Price Hot Tubs, UK Hot Tubs. Deze pomp als een booster pomp gebruikt.
Frame 56
Kilowatt 2,2 KW
PK motor 3,14 PK
Aandrijving 1 snelheid
Toeren per minuut hoog 2900
Elektrische aansluitingen Levering inclusief 3-pins AMP-kabel

Vragen over dit product?

* Vereiste velden