LX AP400-V2 Spa Blower

LX AP400-V2 Spa Blower

De LX AP400-V2 Spa Blower, of luchtpomp, is een onderdeel dat lucht toevoegt aan het water. Deze zorgt dat de water stralen van de waterpomp wat zachter op de huid aanvoelen. De jacuzzi luchtpomp individueel ingeschakeld worden en zorgt dit voor een ontspannende ‘’bubbel’’ ervaring.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

Download alle informatie over onze montagedienst
€ 132,00
€ 132,00
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

De LX AP400-V2 Spa Blower is een luchtpomp dat lucht toevoegt aan het water. Dit spa onderdeel zorgt ervoor dat de waterstralen van de waterpomp wat zachter op de huid aanvoelen en kan het individueel ingeschakeld worden voor een ontspannende ‘’bubbel’’ ervaring. Verder dient het de luchtpomp als een aangename geurverspreider in samenwerking met een aromatherapie systeem in uw jacuzzi.

Wat is de juiste blower voor uw jacuzzi?

De meeste luchtpompen zijn universeel. Vaak past een luchtpomp van een ander merk of type ook in uw jacuzzi. Bent u niet zeker of de luchtpomp in uw jacuzzi past? Neem dan gerust contact op en laat u adviseren door één van onze spa specialisten.

Specificaties

Merk LX
Ontwikkeld voor Danz Spas en vele andere Chinese spas
Aanvullende informatie Inclusief schroefkoppeling. Heeft u vragen over dit product? Neem dan gerust contact op met één van onze spa specialisten.
Afmetingen (L x B x H) Lengte: 270mm, Breedte: 170mm

Vragen over dit product?

* Vereiste velden