Gecko TSC-8 (K-8) Bedieningspaneel (3 pompen)

Gecko TSC-8 (K-8) Bedieningspaneel (3 pompen)

Het TSC-8 (K-8) Gecko 3p spa bedieningspaneel (10 knoppen) is een bedieningspaneel met drukknoppen of een touchscreen dat informatie doorstuurt naar het besturingssysteem van de jacuzzi.

op voorraad

Download alle informatie over onze montagedienst
€ 340,00
€ 340,00
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Een jacuzzi bedieningspaneel is een paneel met drukknoppen of een touchscreen dat informatie doorstuurt naar de Bediening box van de jacuzzi. De Bediening box bestuurt na ontvangst van deze informatie de waterpomp(en), luchtpomp, verwarming, verlichting en instellingen van de jacuzzi. Een bedieningspaneel is altijd gekoppeld aan een Bediening box. Zorg ervoor dat wanneer u een bedieningspaneel aanschaft, u weet welke Bediening box erin uw jacuzzi zit. Er zijn namelijk veel verschillende types en merken bedieningspanelen beschikbaar. Weet u niet welk bedieningspaneel of Bediening box erin uw jacuzzi zit? Neem dan gerust contact op met één van onze spa-specialisten.

Specificaties

Levertijd binnen 2 werkdagen
Merk Gecko
Ontwikkeld voor Gecko MSPA-serie besturingssysteem (de blauwe), en de oudere witte metalen versie. Sunrise Spas, Coast Mountain, Coast Spas, vervanging voor de Arctic Spas, en meer
Lengte 178 mm
Breedte 83 mm
Verbindingen Witte plactic strip plug

Vragen over dit product?

* Vereiste velden