Een passie voor spa’s, al meer dan 15 jaar!

“Zo’n bad willen wij hebben!” Dat was in 2002 de beweegreden om op zoek te gaan naar een verkopende partij. Dit bleek daarentegen zo makkelijk nog niet, gezien deze massagebaden destijds alleen in Amerika werden aangeboden en geproduceerd. Na een reis naar een willekeurige spa fabrikant in California & Tennessee, en een persoonlijke spa ervaring op locatie, werd het al snel duidelijk dat een spa onmisbaar was in ons leven. Deze levensveranderende ervaring wilden wij ook graag overbrengen naar anderen, wat geresulteerd heeft in het ontstaan van een familiebedrijf: Spacuzzi B.V.. Het online warenhuis van spa’s en toebehoren.

Inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend wellness bedrijf en de groei heeft het bedrijfskarakter nooit veranderd. Spacuzzi gaat nog altijd persoonlijk te werk, want het familiare karakter van toen, staat bij Spacuzzi nog steeds voorop.

Van fabrikant tot eindgebruiker

Voorafgaand aan de zoektocht naar spa fabrikanten en leveranciers is er een selectieproces bepaald om het meest moderne, betaalbare & kwalitatief sterke assortiment samen te kunnen stellen. Inmiddels heeft Spacuzzi een ruim netwerk van de beste fabrikanten en leveranciers beschikbaar om zodoende betaalbare kwaliteit spa’s en toebehoren te kunnen vertegenwoordigen.

Alle prijsklassen, alle formaten. Van extreem zuinig tot meest geavanceerd. Altijd een spa die bij u past.

Hét online warenhuis van spa’s en toebehoren

Alles voor spa’s. Dat is het kenmerk van Spacuzzi. Met meer dan 1.300 spa producten, onderverdeeld vanuit 27 merken, heet Spacuzzi het grootste online aanbod van Europa. Denk hierbij aan spa’s, spa onderdelen, spa onderhoudsproducten en spa accessoires.

Ook kunt u bij Spacuzzi terecht spa onderhoud, spa reparatie, spa verhuizing, spa totaalconcepten (inbouw of dakterras) en doorlopende abonnementen op spa producten of onderhoudsdiensten.