AquaPerfect Biologische Waterbehandeling

AquaPerfect Biologische Waterbehandeling

AquaPerfect is een one-step waterhandeling voor de jacuzzi, hot tub en spa. Met slechts één middel bent u in staat om het water helder en vrij te houden van bacteriën. En dat allemaal zonder chloor en 100% biologisch.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

€ 98,50
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Track & Trace uw bestelling
  • Onderhoudsdienst op locatie
  • Altijd grote voorraad

Omschrijving

AquaPerfect® is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling. Speciaal voor Jacuzzi's, Spas, Hot-tubs en Zwemspa's is juist de All-In-One formule van Aqua-Perfect® de ideale oplossing. Het badwater wordt op een eenvoudige en efficiënte wijze helder en schoon gehouden en doet dat 100% chloorvrij.

Werking:
AquaPerfect® werkt volgens een biologisch concept volledig chloorvrij, het reinigt het water in uw whirlpool, spa of zwemspa en maakt het helder, schoon en reukloos. Overtollig kalk wordt op efficiënte wijze verwijderd. Om het vuil (op moleculair niveau) te kunnen verwijderen wordt het eerst samengebracht om het vervolgens uit te filteren, door het Hot-tub circulatie-filtersysteem. AquaPerfect® is toepasbaar in jacuzzi's, spas, hot-tubs en zwemspa’s.

Gebruik:
U heeft 1 liter per maand nodig. De 1e keer moet er 500 ml worden toegevoegd. Na twee weken 500 ml toevoegen. Het gebruik van uw filter blijft gelijk. Zie het etiket voor de gebruiksaanwijzingen.

Specificaties

Merk AquaPerfect

Vragen over dit product?

* Vereiste velden