Aqua-flo Flo-Master XP2e Spa Waterpomp 2 PK (1 snelheid)

Aqua-flo Flo-Master XP2e Spa Waterpomp 2 PK (1 snelheid)

De Aqua-flo Flo-Master XP2e Spa Waterpomp 2 PK (1 snelheid) is een pomp die het water door de leidingen en jets van uw jacuzzi spuit en er vervolgens voor zorgt dat het water in uw jacuzzi in beweging blijft. Het water blijft hierdoor schoner.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

Download alle informatie over onze montagedienst
€ 387,00
€ 387,00
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

De Aqua-flo Flo-Master XP2e Spa Waterpomp 2 PK (1 snelheid) is een waterpomp die het water door de leidingen en jets van uw jacuzzi spuit. De spa waterpomp zorgt ervoor dat u een aangename massage krijgt op uw lichaam en houdt u het water in uw jacuzzi langer in topconditie. Daarnaast kan een spa waterpomp ook gebruikt worden voor de water circulatie in de jacuzzi. Sommige jacuzzi’s hebben hier aparte spa circulatiepompen voor. Met het nodige onderhoud kan een spa waterpomp gemiddeld 8 tot 10 jaar meegaan. Wij adviseren daarom altijd om uw spa waterpomp te laten onderhouden door een monteur.

Spa watercirculatie
Een spa waterpomp zorgt er dus dat het water in uw jacuzzi in beweging blijft, waardoor het veel schoner blijft. In stilstaand water krijgen schimmels, bacteriën en algen namelijk veel meer kans om zich te ontwikkelen.

Spa waterreiniging
Naast watercirculatie zorgt een spa waterpomp ervoor dat vuil uit het water van uw jacuzzi gefilterd wordt. Het water wordt door de spa waterpomp in de filter gezogen waar zelfs het kleinste vuil achterblijft, waarna het gereinigde water weer wordt terug gepompt in de jacuzzi.

Spa waterpomp kopen
Bij Spacuzzi.nl vindt u diverse spa waterpompen, zoals spa circulatiepompen, spa luchtpompen en spa massagepompen. Indien u vragen heeft over een specifieke spa waterpomp, neem dan gerust contact op met één van onze spa-specialisten.

Specificaties

Merk Gecko
Ontwikkeld voor Aqua-flo waterpomp
Lengte 379 mm
Hoogte 232 mm
Diepte 202 mm
Aanvullende informatie Deze waterpomp kan worden toegepast in veel verschillende soorten spas. Het kan als vervanging dienen voor Waterway, Vico, Sta-Rite, GE, Emerson en A.O Smith waterpompen en zal in de meeste gevallen direct passen.
Volt 230
Hertz 50
Pomp aansluiting Deze waterpomp kan worden toegepast in veel verschillende soorten spas. Het kan als vervanging dienen voor Waterway, Vico, Sta-Rite, GE, Emerson en A.O Smith waterpompen en zal in de meeste gevallen direct passen.
Frame 80
Kilowatt 1,5 KW
PK roterend onderdeel 2 PK
Aandrijving 2 snelheden

Vragen over dit product?

* Vereiste velden