2 PK EMG 56-frame Waterpomp Motor (met twee snelheden)

2 PK EMG 56-frame Waterpomp Motor (met twee snelheden)

Deze spa waterpomp motor heeft twee snelheden en is gemaakt om op lage snelheid te draaien zodat de jacuzzi langzaam kan circuleren voor de verwarming. De hoge snelheid is om de boost jets aan te sturen. Het kan voorkomen dat uw spa waterpomp een gladde buitenkant heeft zonder koelribbels. Dit heeft geen invloed op de spa waterpomp, de spa waterpompen werken identiek. Zolang als de specificaties hetzelfde zijn zal de spa waterpomp identiek werken. Om er zeker van te zijn dat uw spa waterpompmotor een 56-frame spa waterpomp is, kunt u het volgende bekijken: de schacht zonder Wet End zal 90 mm van de grond af moeten staan en de diameter van de schacht 13 mm.

op voorraad Levering binnen 5 werkdagen

Download alle informatie over onze montagedienst
€ 358,00
€ 358,00
Advies nodig? Vraag informatie aan.
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • Montage op locatie
  • Hoogste kwaliteit
  • 14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Spa waterpomp motoren zijn losse elektro motoren van een waterpomp. Deze spa waterpomp motoren kunnen gebruikt worden als bijvoorbeeld het Wet End nog goed is, maar de losse elektro motor vervangen moet worden. Bij deze losse elektro motoren wordt daarom geen Wet End geleverd.

Spa waterpomp motor kopen

Bij Spacuzzi.nl vindt u diverse spa waterpomp motoren, zoals motoren voor spa circulatiepompen, spa luchtpompen en spa massagepompen. Indien u vragen heeft over een specifieke spa waterpomp motor, neem dan gerust contact op met één van onze spa-specialisten.

Specificaties

Merk EMG
Ontwikkeld voor Hot Tubs Direct, Knightswood Leisure, Touch Spas, Catalina, Clearwater Spas, Hydropool, Hotspring, Hotspot, Southwest Spas e.a.
Lengte 287 mm (body)
Hoogte 240 mm
Diameter ca.175 mm
Aanvullende informatie Deze pomp wordt gebruikt om bij lage snelheid te verwarmen en de boost te geven bij hoge snelheid.
Maat frame 56

Vragen over dit product?

* Vereiste velden